maanantai 10. tammikuuta 2011

Minähän en enää lupaa enää mitään.

Lupasin ja lupasin ja lupaus rikottiin. Uuden vuoden lupaukseni blogin suhteen on että en lupaa mitään! Jätin blogini julmasti pitkäksi aikaa päivittämättä mutta tuskimpa siitä kukaan hernekeittoa nenäänsä on vetänyt :D

No niin. Syksyllä siis jäimme siihen että jotain jännää tapahtuu. Neiti S:sta tuli rouva H. Pienet ja mukavat juhlat pidimme perheen kesken ja kaikilla oli mukavaa. Niin ainakin luulen ;)

Ja kyllä, tietenkin tekaisin morsiuskimppuni itse! En olisi sallinut kenenkään muun sitä tehdä.. Harmi etten saanut juuri sen värisiä ruusuja kuin olisin halunnut, mutta ei se maailmaa kaatanut. Seuraan välillä ohjelmia joissa häävalmistelut ja häästressi menevät lievästi sanottuna hieman yli...

Tein myös itselleni häähuivin, tietenkin :)


Swallowtail Shawl (vanha tuttu)
Puikot: 4mm
Lanka: Drops Baby Merino, tummanruskea nro. 18
Menekki: 150g?
Koko: En mitannut/en muista
Muuta: Taitaa olla se paras huivi ;) Lanka ihanan pehmeää!

Tein myös ennen joulua tilaustyön, musta hartiahuivi.


Gail aka. Nightsongs, ohje täällä (pdf)
Puikot: 4,5mm?
Lanka: Novita Nalle, musta nro. 099
Menekki: Kolmatta kerää eli vajaa 300g
Muuta: Loistava ohje, ei liian tylsä ja mikä parasta; keskikohta "peittyy" eli keskelle ei jää selvää "reikäriviä"! Lopputulos on kaunis!

Joulahjojakin tehtiin mutta mutta... Kuvia en kerennyt ottaa. Ehkä jossain vaiheessa saan niistä kuvia. Tein kahdet sukat, neljä pipoa, yhden baktuksen, yhden tyynynpäällisen ja yhden huovutetun istuinalusen. Yhteensä siis yhdeksän lahjaa. Joulukiire tuli ja joulukiire meni. Nyt kudon mitä ikinä minua huvittaa.

EDIT: Vuosimittariin tuli joulupäivänä vuosi lisää ;)

5 kommenttia:

  1. Ihanii huivei ja paljolti onnea!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut!

    Kauniita huiveja, ei voi kuin huokailla (eli ihastella).

    VastaaPoista
  3. Paljon kiitoksia :) Olen ollut liian laiska postaamaan, eikä sää ja aikataulut ole sallineet kunnon kuvien ottoa ja ja ja ja.... Syitä riittää :)

    VastaaPoista