sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Talven harmaus jatkukoon

Talvi alkaa taittua maaliskuulle mutta ei meille ole vielä kevät tulossa pitkään aikaan, lunta tulee taivaan täydeltä ja pakkasmittari on paukkunut siihen malliin ettei liian lämpimästä tarvitse valittaa.. Joka paikka on keskeneräisiä töitä täynnä eikä mikään tunnu valmistuvan.
Tässä lempparini keskeneräisistä. Villatakki vielä kun pakkasia löytyy. Voin sanoa että täysvillaista villatakkia minulla ei ole ja tässä se on melkein valmiina.Kirjahyllymme on saanut järjestystä ja sekalaiset ohjeet ja lehdet löysivät paikkansa harmaissa kangaslaatikoissa. Vieressä myös tuntematonta alkuperää oleva harmaa jakkara jonka otin mukaani lapsuudenkodistani, aarteeni jonka päälle ei saa istua (siinä on pieni halkeama)Toimitin eilen lahjan kummitädilleni, valkoinen Swallowtail Shawl Nallesta.


Oi, ja sain syntymäpäivälahjan kaksi kuukautta jälkikäteen. Kutosen valopuikot jotka hyppäsivät turkoosin Cascade-kerän kimppuun! Näillä tehdään huivi. Yllättäen.

3 kommenttia:

 1. Aivan ihanat puikot olet saanut lahjaksi. :) Niitä keskeneräisiä töitä kyllä ilmaantuu joka piakkaan ja tuntuu ettei mitään valmiiksi saa.

  VastaaPoista
 2. Onpa vaan kirkkaan näköset puikot!

  t:Suvi

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, kukan nimen suhteen. On kyllä saman näköinen, mutta ei mene kiinni kosketuksesta. Yöksi menee suppuun ja aamulla avaa lehdet. Tuntokasveja on niin monta eri lajia, että hyvinkin mahdollisesti kasvini on Mimosa.

  VastaaPoista