lauantai 24. huhtikuuta 2010

Pieniä kivoja juttuja

Kevät on rysähtänyt kunnolla tännekkin runsaan lumentulon jälkeen ja sekös minut tekee iloiseksi :) Paksut vaatteet saa pistää varastoon ja kevyet kevät/kesävaatteet valtaavat kaapin.
Kun kevätaurinko alkoi toden teolla lämmittää, päätin että nyt saa alpakkahuivi väistyä ja pääsiäislomamatkan aikana kurvailin Kuopion lankakaupoissa tavoitteenani löytää puuvillalankaa kevätbaktusta varten. Löysin täydellisen langan tähän projektiin: Järbo Korall, epätasainen täyspuuvillalanka.


Kevätbaktus (ohje Strikkeliseltä)
Puikot: 5mm
Lanka: Järbo Korall, nro. 42000 luonnonvalkoinen
Menekki: 100g
Muuta: Lankaa oli mukava neuloa, voisin tehdä toisenkin eri värisenä.

Valkoinen väri sen takia että voi sitten vaihdella myssyä mielen mukaan, baktukselle oli valmistunut jo myssy kaveriksi kauan ennen kevään tuloa..Hulda-baskeri (ohje Ullassa)
Puikot: 3,5mm ja 4,5mm
Lanka: Manos Del Uruguay Silk Blend, nro. 4635
Koko: oma pää
Muuta: Mukava neuloa, lanka on mahtavaa.. Käytössä hieman nyppääntyy ja venyy, eiköhän se kastelemalla palaisi pienemmäksi :)

Vietin tänään aikaa käsityömessuilla hiplaten lankoja ja ihastellen puikkoja, ostin ekat* Knit Pro pyöröpuikot ja 120cm:n kaapelin ja Käsityökauppa Ilolta ramilankaa... Sormet syyhyävät :) Huomenna käyn vielä uudestaan hakemassa puikkoja ja lankaa!

*virallisesti olen saanut ensimmäiset Knit Proni (3mm sukkapuikot) hyvityksenä postissa hajonneen lankapaketin takia.. Olihan se kerä surullisen näköinen, jäänyt jäljistä päätellen trukin alle :( lankakaupalta erittäin mukavaa palvelua, sähköpostiin vastattiin nopeasti ja hyvityspaketti tuli nopeasti.. Tilaan kyllä toistekkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti